English

Deutsch

Français

Español

Svenska

Nederlands

Dagsturer i Dominikanska republiken

boka en aktivitet!


Dagsutflykt "Tip Top Catamaran Sosua"

Dagsutflykt sosua with catamaran

Njut av en oförglömlig dag på Katamaranen med segling, snorkling och bara koppla av. Upptäck korallreven med alla färgglada fiskar.

Inkluderar: Lunch, Dryck och snorkelutrustning

Dagsutflykt "Samana Bacardi Island"

Dagsutflykt Saman Bacardi Island

Följ med oss till en av den vackraste och mest berömda stranden i Västindien och njut av en oförglömlig upplevelse. Upptäck olika platser och njut av båtturen som tar dig till din Dröm Ö!

Inkluderar: Frukost, båttur, lunch och dryck.

Buggy Tour

buggy tour dominican republic

Vi inleder våran utflykt i närheten av Puerto Plata och kör igenom sockerplantagerna tills vi når bergen. Vi besöker också en Dominikansk by och sedan kör vidare till stranden, där man kan bada och ta vackra bilder.

Inkluderar: Transport, entreer, dryck.

Ridning

horseback riding dominican republic

Om du vill njuta av verklig ridning, följ med oss på denna spännande tur. Vi rider genom berg, floder, planteringar och mycket mera. Det finns också en möjlighet att rida.

Monkey Jungle

monkey jungle dominican republic

Vi åker längs den fantastiska vägen till nationalparken El Choco, bara 12 km från Sosua och Cabarete eller 40 minuter från Puerto Plata,där finner du Monkey Jungle & Zipline – Adventure Park.Detta underlandet med 200 hektar stor Farm och över 100 djur,har något för alla och för både vuxna och barn.Besök våra apor och mata de kärleksfulla djuren medan du tar bilder ochbara njuter av djungeln.

Den 1340 meter långa Zipline är en av de längsta i Karibien.Du kan skrika med aporna när du svingar från ett berg till nästa.Systemet är ACCT testat och byggt enligt nordamerikansk standard och har ett automatiskt bromssystem.Du kan också besöka vår nyligen upptäckta antika grotta, antingen kan du klättra ner 10 meter ner i den eller så kan du promenera ner för.

Ocean World

ocean world dominican republic

Ocean World är inte en vanlig park, där du kan bara iaktta djuren. Det är en park som sammanför djur och människor genom interaktiva program. I världen finns det bara ett fåtal av dessa parker där djur och människor kan tillbringa en otrolig dag.

Att få ett slag med fenan av ett sjölejon eller puss från en delfin är normalt här på Ocean World. Efter att ha passerat igenom den imponerande ingången med valv och vattenfall - finns det 22 olika vattenfall inne i hela området, souvenirbutik och det finns en fotoaffär där du kan beställa bilder eller videoklipp från din oförglömliga vistelse i Ocean World.

Om du efter allt äventyr skulle bli hungrig eller törstig, finns det olika restauranger och snackbarer runt om i parken.

Paradise Island

Paradise Island Dominican RepublicParadise Island Dominican Republic Paradise Island Dominican Republic

Missa inte att besöka en av de vackraste öarna på Nordkusten. Vi kommer att åka med “ Speed -boat“ till Cayo Arena, där turkost vatten och vit sand kommer att välkomna dig. Utforska det färgglada revet med olika typer av fiskar på våran snorkling tur, eller bara njut av solen och stranden på denna vackra plats.

Innan Lunch besöker vi nationalparken Monte Christi med sina mangrove träsk.

Playa Grande Laguna Du Du

Playa Grande Dominican RepublicPlaya Grande Dominican Republic Playa Grande Dominican Republic

Vi tar vägen från Sosua, passerar Cabarete och sedan mot den lilla fiskebyn Rio San Juan. Vi besöker Dudu grottorna ( Blå Lagunen ) och tar ett svalkande dopp i en sötvatten lagun, Playa Diamante, Playa Grande, där det finns möjlighet att pröva på ” body surfing ” eller bara koppla av och njuta av solen och stranden.

Inkluderar: Lunch, Dryck och entreer..

Jeep Safari

Jeep Safari Dominican RepublicJeep Safari Dominican Republic Jeep Safari Dominican Republic

En utflykt för att lära känna landet och dess människor. Vi kommer att klättra 7 nivåer av ett vattenfall, besöka en tjur ranch, en botanisk trädgård och en Dominikansk familj i bergen. Detta är bara några få stopp på denna oförglömliga utflykt.

Inklusive. Lunch och Dryck. Glöm inte badkläder!

Rafting

Rafting Dominican Republic Rafting Dominican Republic Rafting Dominican Republic

Livligt – Spännande – Sportigt !
Ett äventyr på floden Yaque del Norte. På vägen kommer vi att passera sockerrör och tobaks fält i Puerto Plata , sedan upp till bergen i Jarabacoa för forsränning. Med Jeep åker ifrån Jarabacoa genom Dominikanska alperna till floden och med en fantastisk utsikt över sjön Taveras. Forsränningen är full av många snabba ” Rapids ” , men även lugnare platser att njuta av orörd natur och djungel liknande sluttningar och raviner.

Inkluderar: Transport, Frukost, Lunch, Flytväst, Hjälm och Skor.

Puerto Plata

Puerto Plata Dominican RepublicPuerto Plata Dominican Republic Puerto Plata Dominican Republic

Vi åker 30 minuter till Puerto Plata, där besöker vi den högsta punkten av Puerto Plata Isabel de Torres, fortet San Felipe, Bärnstensmuseet och Rum fabriken. Du kommer att få tid för shopping, att utforska staden och en förfriskning på strandpromenaden.

Inkluderar: Transport, entreer, läskedrycker.Contact Us

If you are interested in our services or want to make reservations, contact us by email erictoursint@hotmail.com, by phone on +1 809-571-3434, by whatsapp on +1-809-710-0503 or by Facebook.