English

Deutsch

Français

Español

Svenska

Nederlands

Excursies in de Dominicaanse Republiek

boek een activiteit!


"Tip Top Catamaran Sosua"

Day trip sosua with catamaran

Ga met ons mee voor één van de mooiste excursies in de Dominicaanse Republiek. We zeilen met een luxe catamaran en ontdekken verschillende prachtige stranden en onderwater wereld tijdens het snorkelen.

Inclusief: drankjes, lunch en snorkeluitrusting en natuurlijk het vervoer vanaf uw hotel en terug.

Excursie Samana Bacardi Island

Day trip Saman Bacardi Island

Ga met ons mee naar een van het mooiste en bekende stranden van de caribise eilanden .een onvergetelijke ervaring op cayo levantado ontdek verschillende plaatsen en maak de snelle rit mee met de speetboot die je naar het droom eiland brengt.

Inclusief: Ontbijt,boottrip, lunch en drankjes tijdens de bus reis

Buggy Tour

buggy tour dominican republic

We beginnen onze tocht in de buurt van Puerto Plata en rijden door de suikerrietplantages en door de bergen om van het mooie uitzicht te kunnen genieten. We bezoeken ook een klein Dominicaanse dorp en rijden naar het strand waar u kunt afkoelen en u krijgt ook genoeg tijd om een aantal leuke foto’s te maken.

Inclusief: vervoer en alle entreegelden, frisdranken

Paardrijden in Dominicaanse Republiek

horseback riding dominican republic

Als jullie echt een onvergetelijke trip willen mee maken op de rug van een paard kom met ons mee. We rijden door valleien, rievieren en plantages en nog veel meer. Ook aan het strand mag je niet missen. Je moet geen profesioneel te zijn om mee te rijden wij zullen de paarden uit zoeken naar uw ervaring.

Monkey Jungle

monkey jungle dominican republic

Rij via de fantastische weg naar het National Park van El Choco, 12 km verwijderd van Sosua en Cabarete, of 40 minuten vanaf Puerto Plata. Hier vind je de Monkey Jungle Zipline Adventure Park. Dit attractiepark met 200 hectare en over de 100 dieren heeft voor elk wat wils. Bezoek de apen en voed ze zodat je geweldige foto's kunt maken met een supermooie jungle achtergrond.

De 1340 meters lange zipline is een van de langste in het gebied. Je kunt samen met de aapjes schreeuwen wanneer je van de ene berg naar de andere ziplined. Het systeem is ACCT gekeurd en gebouwd volgens de Noord Amerikaanse standaard, met een automatisch remsysteem. Je kunt ook de recent ontdekte historische grot bezoeken, via absailing of per voet.

Ocean World

ocean world dominican republic

Ocean World is geen standaard park waar men alleen naar de dieren kunt kijken.tegenovergestelt, het is een park waar de gasten actief in verschillende programmas met de dieren samen kunnen zijn.er zijn over de hele wereld maar een handje vol van deze parken aanwezig waar mens en dieren gezamelijk een ongelofelijke dag kunnen mee maken. Een dikke zoen van een zeeleeuw of een klapje van de staart van de dolfijn is niet uitgesloten.

Zodra men onder de grote zuilen en waterval door gaan(er zijn in het hele park 22 watervallen aanwezig)komen wij aan bij de rijk gekleurde gebouwen in het park waar men ook souveniers kunt kopen die allemaal te maken hebben met de dieren van het park.

Hier is ook een foto winkel aanwezig waar u uw ervaring van de dag kunt laten vast legen op video of foto’s van alle aktiviteiten.om uw dorst of honger te kunnen stillen zijn er ook mogelijkheden genoeg in deze omgeving.

Paradise Island

Paradise Island Dominican RepublicParadise Island Dominican Republic Paradise Island Dominican Republic

Mis zeker niet het bezoek naar het mooiste eiland aan de noordkust. Met een speed boot komen we aan op het eiland ” Cayo Arena” , turquoise water en een hagel wit strand nodigt u daar uit. Bij het snorkelen ontdekt u de rijke formaties van koralen en kleur rijke vissen of eenvoudig genieten onder de zon. Voor het middag eten bezoeken we het nationale park van Monte Christi en zijn prachtige mangroven lagoenen.

Playa Grande Laguna Du Du

Playa Grande Dominican RepublicPlaya Grande Dominican Republic Playa Grande Dominican Republic

We nemen vanaf Sosua de noordoost richting naar het klein vissers dorp rio san juan we zullen de blauwe lagoene bezoeken met zijn grotte en een heerlijke duik nemen in het koude bron water, mogelijk met een zip lijn of grote hoogte of gewoon van het water niveau. Daarna het bezoek aan verschillende stranden zoals playa diamante, playa grande waar we surfen , buggie boarden kunnen of gewoon relaxen aan het strand.

Inclusief: entree geld,middag eten en drankjes.

Jeep Safari

Jeep Safari Dominican RepublicJeep Safari Dominican Republic Jeep Safari Dominican Republic

Een onvergetelijke tour die het land en de mensen van de Dominicaanse Republiek zal laten zien. We zullen deelnemen aan een zeven verdiepingen hoge waterval, een Bull Ranch, een botanische tuin en een Dominicaanse familie in de bergen. Dit zijn slechts één van de verschillende prachtige stops onderweg.

Inclusief: Drankjes vergeet niet je zwemkleding!

Rafting

Rafting Dominican Republic Rafting Dominican Republic Rafting Dominican Republic

Levendig, spannend en sportief!
Een avontuur op de Rio Yaque del Norte. Voorbij de suikerriet en tabak velden van Puerto Plata, gaat het in de bergen van Jarabacoa voor rating. Met de jeep van Jarabacoa naar de rivier leidt de weg door de Dominicaanse Alpen met een prachtig uitzicht op het meer Taveras. De water route is doorspekt met verschillende stroomversnellingen en rustigere doorgangen om van de ongerepte natuur te genieten met begroeide jungle-achtige hellingen en ravijnen.

Incl.: Jeep transfers, ontbijt, snacks, lunch, zwemvest, helm, schoenen

Puerto Plata

Puerto Plata Dominican RepublicPuerto Plata Dominican Republic Puerto Plata Dominican Republic

Van hier uit rijden we 30 minuten naar het hoogste punt in Puerto Plata de Isabel de Torres. Daarna het Fort San Felipe, en het Ambar Museum , en de rum fabriek. Jullie hebben ook tijd om wat te winkelen en een lekker fris drankje aan de boulevaar.

Prijs is inclusive: Transport, entree en frisdrankContact Us

If you are interested in our services or want to make reservations, contact us by email erictoursint@hotmail.com, by phone on +1 809-571-3434, by whatsapp on +1-809-710-0503 or by Facebook.