HOTEL CASA VALERIA NL

Boutique Hotel
“Casa Valeria boutique hotel” is de perfecte plek voor uw rustige vakantie in een levendige stad. Het hotel heeft 19 kamers rond het zwembad en is voorzien van alle gewenste comfort. ‘S Ochtends kunt u genieten van uw ontbijt in ons restaurant en onze chef-kok bereidt u de beste gerechten voor het diner.

Gelegen in het centrum van Sosúa, comfortabel en vriendelijk, is het boetiekhotel Casa Valeria ongetwijfeld een van de meest centrale hotels in Sosúa. Casa Valeria ligt in een rustige omgeving op slechts 5 minuten van het prachtige strand en de baai van Sosúa, in de buurt van bars en diverse nachtlevenattracties van Sosúa.

De kamers van Hotel Casa Valeria zijn zeer comfortabel, uitgerust met warme en kostbare materialen en persoonlijk.
Deze passie voor detail draagt ​​bij aan de intieme, rustige sfeer die elke kamer transformeert in een aangenaam toevluchtsoord in de bruisende stad Sosúa, op een plek waar gasten kunnen ontspannen na een dag op verkenning te zijn geweest en de vele prachtige dingen rond Sosúa hebben kunnen bewonderen. Casa Valeria is individueel ontworpen in een frisse conceptmengtraditie, kostbare stoffen, modern meubilair, design en schilderkunst.

De kamers zijn licht en comfortabel en goed uitgerust met een bureau, draadloos internet en flatscreen-tv’s.

Voor meer informatie, de beschikbaarheid en de prijzen neem contact met ons op.

Contact