NATURA CABAÑA NL

Boutique Hotel & Spa
Direct aan de oever van een verborgen strand, waar u kunt slapen op het rustgevende geluid van de zee, is ons 12-cabana boutique hotel & spa. Elke kamer valt op door zijn individualistische architectuur en inrichting, waardoor elke gast een unieke ervaring heeft. Ontwerpen omvatten traditionele palm rieten daken en rijkelijk versierde interieurs met hout, schelpen en verschillende stenen. Alle cabana’s hebben terrassen, comfortabele banken en / of hangmatten, waar u kunt ontkoppelen om opnieuw te verbinden. Met het levendige stadje Cabarete op slechts enkele kilometers afstand, hebben onze gasten keuze te over als het gaat om speciale activiteiten zoals surfen, enz.

Ons pand biedt twee restaurants, beide liggen aan zee. Karaya Restaurant, het restaurant van de dag, serveert een voedzaam en uitgebalanceerd ontbijt en een verscheidenheid aan heerlijke, gezonde lunches. Natura Restaurant opent in de schemering alleen voor het diner en wordt beheerd door onze internationale chef-kok. Gasten die dineren in onze restaurants genieten van hun aperitieven terwijl ze luisteren naar het rustgevende geluid van de zee, met golven die breken tegen de rotsformaties die de crescendo’s bieden. Veel van de ingrediënten, die in beide restaurants worden gebruikt, komen uit onze biologische groente- en kruidentuin. We bieden ook kooklessen aan mensen die hun kennis over gezond koken willen uitbreiden. De lessen passen zich aan aan de wensen en behoeften van elke klant. Onze restaurants zijn beschikbaar voor speciale evenementen en de kooklessen kunnen worden gereserveerd voor een groepsactiviteit.

We waarderen de voordelen van meditatie, yoga en andere holistische bewegingen zeer. Als gevolg hiervan hebben we onze eigen open lucht-yogatempel, waar gasten en bezoekers de hele week van verschillende lessen kunnen genieten, waaronder yoga, pilates en biodanza.

Voor meer informatie, de beschikbaarheid en de prijzen neem contact met ons op.

Contact