NATURA CABAÑA SWE

Boutique Hotel & Spa
Mitt på stranden av en gömd strand, där du kan sova till det lugnande ljudet av havet, är vårt 12-cabana boutiquehotell och spa. Varje står ut för sin individualistiska arkitektur och inredning, vilket ger en unik upplevelse till varje gäst. Designerna inkluderar traditionella palmsäcktak och rikligt inredda interiörer med trä, skal och olika stenar. Alla cabanas har terrasser, bekväma soffor och / eller hängmattor, där du kan koppla från för att återansluta. Med den livliga staden Cabarete bara några kilometer bort, är våra gäster bortskämda för val när det gäller speciella aktiviteter som surfing etc …

Vår fastighet erbjuder två restauranger, båda ligger vid havet. Karaya Restaurant, dagens restaurang, serverar näringsrik och balanserad frukost och en mängd läckra och hälsosamma luncher. Natura Restaurant öppnas i skymning till middag och hanteras av vår internationella kock. Gäster som äter på våra restauranger njuter av deras aperitif medan de lyssnar på det lugnande ljudet av havet, med vågor som kraschar mot bergformationerna som ger crescendos. Många av ingredienserna, som används i båda restaurangerna, kommer från vår ekologiska grönsaks- och örtträdgård. Vi erbjuder även matlagningskurser för dem som vill utvidga sin kunskap om hälsosam matlagning. Klasserna anpassar sig till varje kunds behov och behov. Våra restauranger är tillgängliga för speciella evenemang och matlagningskurserna kan reserveras för en gruppaktivitet.

Vi värdesätter mycket fördelarna med meditation, yoga och andra holistiska rörelser. Som ett resultat har vi vårt eget friluftsyoga tempel där gäster och besökare kan njuta av olika lektioner under hela veckan, inklusive yoga, pilates och biodanza.

Vänligen kontakta oss för tillgänglighet, mer information och priser.

Kontakta oss